В началото на миналия месец Activision засилващите се слухове, че

...
В началото на миналия месец Activision засилващите се слухове, че
Коментари Харесай

Activision се завръща окончателно в Steam

В началото на предишния месец Activision засилващите се клюки, че се завръщат в Steam, откакто бяха напуснали магазина на Valve през 2017. Компанията анонсира, че идващият Call of Duty – Modern Warfare 2 – ще дебютира и в Steam. И това няма да е единствената игра на издателя в магазина.

Това стана ясно по-рано тази седмица, когато Activision показаха формалната си страница в Steam с няколко заглавия от техния азбучник, които към този момент могат и да се закупят. Става дума за сериозна селекция от архивни игри на студиото. Към сегашния миг на страницата на Activision в Steam участва опцията за предварителна поръчка на Call of Duty: Modern Warfare 2 (излизаща в края на октомври тази година), както и закупуването на Call of Duty: BlacOps 3, игрите от поредицата Crash Bandicoot (N.Sane Trilogy), както и тези от света на Spyro (Reignited Trilogy), Vampire: The Masquerade, Prototype 1 и 2, както и както наподобява всички други игри от поредицата Call of Duty, в това число и истинската Modern Warfare 2 от 2009 и несъмнено първата игра от сериите от 2003.

Морган Парк от PC Gamer прави уточнението, че действително това не е тъкмо „завръщане“ на Activision в Steam, тъй като издателят разгласява през 2019 Sekiro, а също така и модифицираните игри от поредицата Spyro. Все отново четири от Call of Duty подминаха Steam, както и последният Crash Bandicoot. Освен това, както и написа Парк, съществуването на пълноценна страница на издателя в Steam на процедура значи, че може да чакаме игри на студиото да бъдат от в този момент нататък включвани в огромните разпродажби на магазина.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР