В началото на месеца от Hyundai загатнаха за появата на

...
В началото на месеца от Hyundai загатнаха за появата на
Коментари Харесай

Hyundai представи по-готината и по-мощна алтернатива на Ioniq 6

В началото на месеца от Hyundai загатнаха за появяването на нов състезателен електромобил, като тогава демонстрираха фотография на модела под було. Мнозина смятаха, че през днешния ден ще бъде дебюта на наточения Ioniq 5 N, само че това по този начин и не се случи. Корейците показаха забавен концепт с името RN22e основан на Ioniq 6. Все отново от компанията прецизираха, че Ioniq 5 N ще има, само че той ще дебютира през идната година.
`Hyundai

Връщайки се на концепта RN22e, той разполага с два електромотора със систематична мощ от 576 конски сили и оптимален въртящ миг от 740 нютон метра. Те задвижват четирите колела, а за зареждането се грижи 77.4кВч и 800-волтова архитектура. Колата е основана на E-GMP платформата, а бързо зареждане разрешава „ пълнене “ на батерията от 10 до 80% в границите на 18 минути.
`Hyundai

Концептът може да се похвали и с нападателна визия. В предната част откриваме голяма решетка с логото N, както и ясно изразен челен сплитер. Калниците са по-широки и подхождат на по-изнесените прагове и задни раздувки. Отзад откриваме огромен закрепен спойлер и дифузьор под задните стопове. За да пресъздаде оптимално чувството от състезателен автомобил, колата може да издава и спортни звуци и да симулира промяната на предавки.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР