В началото на месеца 25-годишният депутатски наследник Иван Димов, който

...
В началото на месеца 25-годишният депутатски наследник Иван Димов, който
Коментари Харесай

Депутатски син пое бизнеса с дрога в Студентски град

В началото на месеца 25-годишният депутатски правоприемник Иван Димов, който е наследник на някогашната депутатка от ГЕРБ Ирена Димова, е бил спрян за инспекция от патрулен екип в Студентски град, а при обиск в чантата му са били открити хапчета екстази, предопределени за продажба. Полицаите са намерили в автомобила „ Киа Спортидж “ с регистрационна табела М 3088 ВМ, каран от депутатския наследник, малко количество марихуана, както и електрошок и железна тръба, а спътникът му Велизар бил въоръжен с газов револвер и с нож с 15-сантиметрово острие.

 

Димов обаче бил освободен броени часове след задържането му. Полицейските чиновници били упрекнати, че са взели пари от наркобоса Радослав Иванов – Темерута, с цел да преследват и арестуват съперниците му. Хора от ъндърграунда удостоверяват, че през последната година депутатския наследник съумял да се утвърди като необут на уличната търговия на синтетична дрога и марихуана в Студентски град като за него опиати пласират трима дилъри. Те популяризират дрогата, употребявайки пистов мотор и лек автомобил „ Хонда “ CR-V с регистрационна табела М 5025 Вербовъчна разработка. Наркобандата на Иван Депутата, както е именуван наследникът на Ирена Димова в София, държи монопола върху продажбата на дрога в нощните заведения в Студентски град.

Групата осъществя максимален оборот в чалга заведението „ Илюжън “ с помощта на близкото другарство сред Иван и притежателя на дискотеката Пламен Кронев. Наскоро Кронев беше задържан след редица недоволства на чиновници на дискотеката, които бяха заключени, упрекнати и бити от него и от съдружника му Веселин Илиев поради откраднати пари от оборота на нощно заведение.

 

Според осведомени точно наркодейността на сина на Ирена Димова е станала причина някогашната баскетболистка да не бъде измежду кандидат-депутатите на ГЕРБ на последните изключителни парламентарни избори, извършени при започване на месец юни. След като беше народен представител в 5 следващи национални събрания и непроменяемо водеше депутатската листа на ГЕРБ в Монтана, Ирена Димова изненадващо беше отстранена от листата за народни представители, а от партията на Бойко Борисов не дадоха пояснения за разжалването й. В Монтана се мълви, че Ирена Димова е изпаднала в недружелюбност пред Борисов поради серия от престъпни случаи с нейния наследник Иван.

 

„ Преди да се откри в София и да сътвори своя лична наркобанда, Иван контролираше уличната продажба на опиати в Монтана и в Лом и замеси името си в куп престъпни произшествия. Заедно със свои другари Иван Димов вилнееше по локалните нощни заведения и постоянно пребиваше неоснователно почтени гости “, споделя осведомен с изцепките на депутатското отроче.

 

Бизнесът с дрога, който синът на Ирена Димова върти в София, наподобява, е сполучлив, защото преди по-малко от три месеца Иван се е сдобил с апартамент от 95 кв. м с съседен гараж към него в софийския квартал „ Лозенец “. Стойността на договорката, която е вписана в Имотния указател, е за 700 000 лв..

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Иван Димов Ирена Димова Студентски град Пламен Кронев Веселин Илиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР