В началото на месец декември се появи първата информация за

...
В началото на месец декември се появи първата информация за
Коментари Харесай

В облачната конзола Xbox ще се използва хибриден AMD Picasso чип

В началото на месец декември се появи първата информация за хардуера на наследника на конзолата Xbox One X, към този момент прочут като Project Scarlett . Но в лабораториите на Microsoft се работи върху второ устройство, което няма изключително мощен хардуер и работи взаимно с онлайн услуга на електронен облак на софтуерния колос.

Уеб-изданието WCCFTech заяви, че в новия Xbox Cloud ще се употребява хибридния процесор AMD Picasso, особено планиран и усъвършенстван за новата подпора на Microsoft. Въпросният APU предлага задоволителна за тази цел продуктивност, има ниска консумация на електрическа сила и може да задържи конкурентна цената на крайното устройство.

За отчасти решение на задръжката сред конзолата и облачната услуга, хибридният процесор освен ще декодира видео потока, само че и ще прави някои местни калкулации. Според непотвърдена информация, този APU разполага с копроцесор с хардуерна поддръжка и ускоряване на логаритмите с детайли на изкуствен интелект. Подобен хардуер ще се употребява и в сървърите на корпорацията, като в последна сметка тази технология ще понижи задръжките посредством предсказание държанието на геймърите.

Конзолите Xbox от ново потомство са планувани да излязат през 2020 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР