В началото на годината цяла България остана потресена от това,

...
В началото на годината цяла България остана потресена от това,
Коментари Харесай

Майката на силиконката с кредита за гърди остана на улицата! Банка й взе апартамента

В началото на годината цяла България остана потресена от това, което 24-годишната Кристин Каменова направи – а точно да изтегли заем, с цел да си постави изкуствени гърди, разбра HotArena.

Сега обаче се оказа, че теленето на заеми е непокътната фамилна линия. Майка й Емилия Крумова е затънала в задължения към банки. И освен това – бирниците ще вземат парцела й, в който живее, оповестява „ Шоу “.

Майката се подвизава в Монтана, а тези дни излезе информацията, че огромен апартамент ново строителство в града е разгласен на търг от частен правосъден реализатор.

Жилището е благосъстоятелност на Емилия, която е задлъжняла към банкова институция.

Апартаментът е с повърхност 102 квадратни метра. Състои се от дневна, столова с кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна, килер и предверие. Подът в стаите е теракот и ламинат, а баните с фаянс, а на прозорците има PVC дограма. Сградата е издигната през 2008 година и се намира на оживена улица. В непосредственост до нея има голям брой търговски обекти, разяснява частният правосъден реализатор.

Жилището е ипотекирано за 90 895 лева, а в този момент то се търгува на начална цена 65 600 лв.. По информация на изданието апартаментът си има нов притежател, а майката на Кристин остана на улицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР