В началото на годината Рики Мартин изненадващо разкри, че се

...
В началото на годината Рики Мартин изненадващо разкри, че се
Коментари Харесай

Рики Мартин срещнал съпруга си онлайн

В началото на годината Рики Мартин изненадващо разкри, че се е омъжил за колегата си Юван Йосиф, с който са дружно от 2016 година

Сега артистът споделя повече за връзката им, в това число и обстоятелството, че със шведския художник са се срещнали онлайн.

“Свързах се с него и в продължение на шест месеца си говорехме,” споделя изпълнителят пред списание Attitude. “Просто си изпращахме известия, обсъждахме живота и екзестенциалните неща. Нищо секси, нищо полово. Не ми е изпращал и фотоси, кълна се, само че когато го видях за първи път си споделих: Ще се омъжа за този човек! И явно, той си е помислил същото. Много по-късно говорихме за това, само че в действителност изгубих мозъка и дума, когато го видях. Шест месеца в очакване и най-после беше доста сантиментално.”

Малко откакто се срещат през 2016 година, Рики и Юван се сгодяват. В момента живеят дружно с близнаците на Мартин Валентино и Матео в Бевърли Хилс.

Пред Attitude Рики разяснява и въпроса за сексуалността си, за която заобикаля да приказва години наред. “Отдадох се изцяло на кариерата си. Не оставих отворени порти за нови връзки и то освен за сантиментални връзки, а за каквито и да било, тъй като не желаех хората да знаят прекомерно доста,” безапелационен е артистът. “Дори не си позволявах да имам другарски връзки с невероятни продуценти или кино режисьори, тъй като се опасявах, че в случай че прекарат повече от два часа с мен, ще схванат, че съм гей. Изгубих прекомерно доста сила, до момента в който се пробвах да манипулирам сексуалността си.”

В новия сезон на сериала “Американска престъпна история”, отдаден на убийството на Джани Версаче, Мартин влиза в ролята на дългогодишния сътрудник на дизайнера – Антонио Д’Амико. Сериалът споделя освен историята на Версаче, само че и визира тематики като хомофобията през 90-те години – нещо до болежка познато на латино звездата. “Нивото на неправда, пред което е изправено гей обществото по това време, е голямо. Аз изиграх всяка една от тези функции още преди да стартира работа по сериала. Бях криещ се гей, който караше сътрудниците си също да се крият. Имах връзки с други хора, които се криеха и с такива, които не го правеха, само че поради мен още веднъж се връщаха към това. В този план претърпях всичко, което аз самият съм правил.”

Източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР