В началото на годината Blonde определено бе сред филмите, които

...
В началото на годината Blonde определено бе сред филмите, които
Коментари Харесай

Защо Емили Ратайковски е срещу филма за Мерилин Монро

В началото на годината Blonde несъмнено бе измежду филмите, които участваха в листата за гледане на всеки фен на киното.
 Ана де Армас, Blonde и картичката до Мерилин Монро, която е оставила на гроба ѝ
Картичката, която Ана де Армас е оставила на гроба на Мерилин Монро

Актрисата разкрива забавни неща от кухнята на Blonde

И тъй като това е филм за Мерилин Монро, и тъй като Ана де Армас влиза в основната роля, до момента в който Андрю Доминик режисира. Вече от няколко дни филмът е наличен за гледане в Netflix и всеки, който го е гледал, може да изкаже мнението си за него.

Е, на Емили Ратайковски не ѝ е нужно да гледа кино лентата, с цел да има мнение за тема като цяло. В профила си в TikTok тя разгласява видео, в което разяснява, че към момента не е гледала Blonde, само че чува и чете отзиви за него и трагичните и чувствителни подиуми в него.

So done with the fetishization of female pain and suffering. Bitch Era 2022

Според Емрата, не е никаква изненада, че болката на една жена за следващ път се трансформира във култ за хората. Моделът счита, че сходни образци има доста като изрежда имената на Ейми Уайнхаус и Бритни Спиърс. Както и обсебеността на хората към гибелта на принцеса Даяна и като цяло гибелта на девойки и серийни убийци.

Емили Ратайковски признава, че даже самата тя трансформира личната си болежка и страдалчество в някакъв тип култ, тъй като по този начин наподобява по-готина. Но е твърдо уверена, че желае това да се промени. Смята, че гневът е мъчно да бъде трансфорат във култ, по тази причина предлага всички дами да бъдат по гневни, когато става дума за страданието им.
 Брад Пит, Емили Ратайковски и догатките, че двамата са двойка
Заедно ли са Брад Пит и Емили Ратайковски

Това ли е новата другарка на артиста

В мненията Ратайковски даже дава на последователите си самун за размисъл, препоръчвайки две книги за четене по тематиката, написа People. Това са есетата на Алис Болин - Dead Girls: Essays on Surviving an American Obsession, и тези на Лесли Джеймисън - Grand Unified Theory of Female Pain.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР