В началото на февруари стана известно, че терористите, които се

...
В началото на февруари стана известно, че терористите, които се
Коментари Харесай

Сирийската армия все още не успяла да унищожи пленен танк Т-90

" В началото на февруари стана известно, че терористите, които се борят против законната власт на Сирия, съумяват да заловят танк Т-90 на държавните войски ", написа съветският уебсайт vestnik-rm.ru.
" Това се случи в региона на Алепо по време на една от контраатаките, подхванати от бойците на една от протурските банди ", припомня уеб сайтът. Бунтовниците твърдяха, че бойното транспортно средство се е озовало при тях в положително положение и заплашиха неотложно да го пуснат в борба.
Въпреки това им бяха нужни две седмици, с цел да изпълнят обещанието си. Това може да е удостоверение, че Т-90 към момента не е бил приложим. Той към момента не разполага със зенитната картечница NSVT Utes, отбелязва изданието.
" От време на време в интернет се появяват фотоси, които демонстрират, че „ деветдесетицата “ се движи. Изглежда че танкът служи повече за повишение на морала, в сравнение с в действителност взе участие в бойни дейности против сирийската войска. Това изяснява краткотрайната „ неуязвимост “ на трофея, разяснява уеб сайтът и демонстрира някои от оповестените в мрежата снимке.
Старата версия на главния военен танк се трансформира в трофей. Нарича се още модел Т-90 от 1992 година и към този момент не се смята за съвременна версия. Например той няма термоизолатор, мощността на мотора не е 1000 к.с., а 840 к.с., отбелязва още изданието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР