В началото на февруари двамата подписаха пред роднини и близки

...
В началото на февруари двамата подписаха пред роднини и близки
Коментари Харесай

Първи снимки от сватбата на Софи Маринова


В началото на февруари двамата подписаха пред родственици и близки другари в ритуалната зала на бул. " Витоша ". Кумове бяха Преслава и приятелят ѝ Павел. На сватбата участва и синът на певицата - Лоренцо. Софи Маринова избра рокля от София Борисова. Дизайнерката бе измежду шаферките дружно с фамозната носителка на купата " Мисис баба " Дони Василева и кметицата на Владая Таня Иванова.

По-миналата седмица шаферките на фолк певицата проведоха изненадващо за нея моминско празненство. Дамите обиколиха нощна София в екстравагантна бяла лимузина и си направиха няколко фотосесии. Накрая подвигнаха ваучър в хотел. Младоженецът Гринго пристигна финален, с цел да води Софи в особено подготвен за двамата апартамент.



В неделя те подвигнаха и ваучър във връзка сватбата, на който поканиха повече другари и сътрудниците на Маринова. Под звуците на духов оркестър младоженецът отиде да вземе кумовете Преслава и Павел от домът им, още веднъж с бяла лимузина. Тримата трябваше да изплатят булката Софи, грижливо защитавана от своите шаферки, писа life.dir.bg.

Следващата спирка по пътя към олтара бе дворецът " Врана ", където сватбарите стопираха за фотосесия. Гостите поздравиха младоженците и кумовете, минавайки по червен килим. Софи и Гринго още веднъж си споделиха " да " и дружно с кумовете пуснаха бели гълъби, знак на святост и ново взаимно начало.



Щастливата младоженка грееше в сантиментална, обемна рокля в цвят off white с дълъг шлейф от шаферката София Борисова. Тоалетът е обшит в долната част с голям брой копринени цветя, комбинирани с изящни листа от гальовен тюл. Повече от 2 месеца лиши направата на сватбената рокля, обсипана с изкрящи кристали Swarovski. Над 700 разнообразни по величина цветя разцъфват върху нея, а 4 метровия воал е обшит с хиляди кристали и мъниста. Дизайнерката създаде и роклите на шаферките и на кумата Преслава.

Организатор на цялото събитие бе Дони Василева.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР