В началото на 2022 г. новината за раздялата на Джейсън

...
В началото на 2022 г. новината за раздялата на Джейсън
Коментари Харесай

Джейсън Момоа и Ейса Гонсалес - заедно или не

В началото на 2022 година новината за раздялата на Джейсън Момоа и Лиза Бонет, които са дружно повече от 20 години, изненада доста хора. Скоро по-късно артистът от " Аквамен " стартира да излиза с сътрудника си Ейса Гонсалес.
 Джейсън Момоа, Ейса Гонзалес, новината за раздялата им и допустимо ли е да се съберат още веднъж
Джейсън Момоа още веднъж е свободен мъж

Възможно ли е отново да се съберат с Ейса Гонзалес

В средата на юни светските уеб сайтове оповестиха, че двамата са се разделили. Но това очевидно не е напълно правилно...

42-годишният Момоа и 32-годишната Гонсалес явно към момента прекарват време дружно, тъй като преди дни бяха снимани в Лондон да напущат две разнообразни заведения, в които са били едновременно.

Те са излезли от тях с няколко минути разлика, което не е останало прикрито от светските медии като People. От изданието припомнят, че когато връзката им беше разкрита през юни, източник, непосредствен до двойката разяснява, че двама нямат съществени планове.

Източникът прецизира още, че Ейса е занимателна и доста земна, само че по-скоро търси непрекъсната връзка. Джейсън пък е прекомерно доста привързан с грижата за двете си деца с Лиза Бонет и още таи обич към нея, с цел да може да стартира толкоз рано съществени любовни връзки с друга.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР