В началото на 2022 г. година Fibank (Първа инвестиционна банка)

...
В началото на 2022 г. година Fibank (Първа инвестиционна банка)
Коментари Харесай

Fibank мести главния си офис в нова сграда

В началото на 2022 година година Fibank (Първа капиталова банка) ще посреща клиентите си в своя нов дом - Sofia Tech One, оповестяват от финансовата институция.

Решение е било взето след авансово утвърждение от Надзорния съвет на банката и дефинитивно решение на Управителния съвет на 23 декември 2021 година

Модерната и новаторска нова постройка се намира в " София Тех парк " на бул. " Цариградско шосе " № 111 - II, където банката ще продължи да обслужва и работи със своите клиенти и сътрудници. Новата локация дава отлична опция на банката да предложи своите услуги на започващи софтуерни и новаторски компании.

Новата постройка е сертифицирана по BREEAM равнище " Excellent ". Освен всички нужни улеснения за работата на чиновниците и обслужването на клиентите, единадесетте етажа на Sofia Tech One са оборудвани със система от ново потомство за ръководство на микроклимата с самостоятелни настройки на обособените офиси и стаи. Чрез нея банката ще продължи самодейностите си за съкращаване на отделяните въглеродни (CO2) излъчвания в атмосферата.

В Sofia Tech One ще бъде новият централен офис на банката, който ще събере на едно място съвсем всички административни звена, които са ситуирани в настоящите все още централи на бул. " Драган Цанков " 37 и бул. " България " 81. Това ще улесни вътрешната връзка в структурите й, само че също по този начин и ще даде опция за по-бързо, комфортно и съвременно обслужване на клиентите.

Бизнес постройката Sofia Tech One е благосъстоятелност на сдружението " Фраксинус Инвестмънт " ЕООД. Както Fibank осведоми обществеността на 04.03.2020 година, капиталът на сдружението бе добит на 100% като последна благосъстоятелност от двамата мажоритарни акционери и създатели на Първа капиталова банка - Ивайло Мутафчиев и Цеко Минев.

Дългосрочно наемане на офис площите и събирането на едно място на съвсем всички оперативни звена на банката ще увеличи функционалностите в работния развой, ще понижи разноските и не на последно място - ще усъвършенства и усъвършенства процесите по действия, свързани с логистиката.

" Новата ни централа ще ни разреши да консолидираме на едно място всички съществени дирекции и отдели на Банката. Това ще докара до доста нарастване в административния потенциал на банката, както и до усъвършенстване на съвсем всички оперативни процеси в нея. Не е за занемаряване и фактът, че от всичките предлагани офис площи в бизнес здания клас " А " в град София, Sofia Tech One беше единствената свободна офис постройка с сходен размер и механически характерности, както и препоръчан наем и ниска такса поддръжка ", разяснява господин Никола Бакалов - Главен изпълнителен шеф и Председател на УС на Fibank.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР