В началото на 2019 г. генералния директор на малайзийската нискотарифна

...
В началото на 2019 г. генералния директор на малайзийската нискотарифна
Коментари Харесай

Авиокомпания откри първия си fast food ресторант

В началото на 2019 година генералния шеф на малайзийската нискотарифна самолетна компания – AirAsia, която е една от най-големите в Азия, Тони Фернандес, похвали усета на бордната храна и съобщи, че тя заслужава да се предлага и на земята. Година по-късно това към този момент е реалност. Първият fast food ресторант на самолетната компания се намира в комерсиалния център Mid Valley в Куала Лумпур.

Заведението се състои от ресторант за бързо обслужване Santan, едноименния бранд на превозвача и кафетерията от марката T&Co. Плановете са до края на настоящата година AirAsia да разполага с пет такива точки за бързо хранене, а в средносрочен проект (от 3 до 5 години) броят на заведенията за хранене би трябвало да нарасне до 100. Те ще бъдат на правилото на франчайза.

От малайзийски Santan се превежда косово мляко, което се явява значима съставна част в кухнята на югоизточна Азия. През 2015 година AirAsia ребрандира храната си под това име, като наблягаше, че менюто включва известни национални ястия от района. От самолетната компания се надяват, че заради спецификата на района техните ястия за бързо хранене могат да се конкурират сполучливо с американските и европейските марки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР