В музикалната гилдия злорадстват по повод вниманието, което Лили Иванова

...
В музикалната гилдия злорадстват по повод вниманието, което Лили Иванова
Коментари Харесай

Галена платила на Лили Иванова

В музикалната колегия злорадстват във връзка вниманието, което Лили Иванова отдаде на фолк звездата Галена. Според някои по-младата певица си е платила, с цел да пусне Лили фотография с букета й в обществените си канали и да й благодари. Така и не стана ясно мотивът поради, който Галена сервира букет с цветя на примата на естрадата, която от своя страна пък я назова надарена певица. Припомняме ви, че този уикенд най-голямата българска звезда разгласява фотография с цветя и картичка поднесени от името на Галена и посланието:

" Благодаря за уважението и прелестните цветя на надарената певица Галена! Здраве, благополучие и доста триумфи! ".



Голям грациозен букет с бели и розови божури от певицата Галена за Лили Иванова

Най-интересното е, че в Инстаграм Галена не следва профила на Лили Иванова все още, а в това време прави жест към нея и хоп двете си разменят любезности, написа Хотнюз. Определено примата ни не е от сервилните персони, изключително когато някоя друга известна персона засвидетелства отношение към нея. Ето да вземем за пример Софи Маринова - с години се кланеше пред личността й, само че с вниманието си Лили я удостои едвам преди месеци. Като звездата от Кубрат даже не си направи труда да се срещне персонално с ромската перла, която не просто я благотвори в интервютата си, само че и съумя да имитира 1 към 1 в " Като две капки вода ".



В този ред на мисли, Галена в никакъв случай не е показвала Лили Иванова да е нейн идол, дори и песните й не е изпълнявала по участия, както вършат някои други реализатори. Някои допускат, че този акт на внимание една към друга може и да е във връзка бъдещо присъединяване на Иванова в заведението на мъжа на Галена в Калоянова Крепост, Арбанаси. Иначе от какъв напън ще се пращат цветя и по-късно ще има отзив. " Възможно е и някой доближен до примата да е уредил работата, само че сигурно има и финансова полза от цялата работа ", шушукат в средите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР