В МРО иска президентска република. Това стана ясно след приключилото

...
В МРО иска президентска република. Това стана ясно след приключилото
Коментари Харесай

ВМРО иска президентска република

В МРО желае президентска република. Това стана ясно след завършилото съвещание на Изпълнителния комитет на партията. Има няколко целта, които Вътрешна македонска революционна организация обрисува.

"Искаме нова Конституция, президентска република, понижаване на броя на депутатите, понижаване на пълномощията на банките и ЧСИ-та, както и решителност за еднонационална страна, свободна от джендър агитация ".

Сред останалите цели са превъзмогване на демографската рецесия и демографския дисбаланс посредством поощряване на младите фамилии и бизнеса; безвъзмездни детски градини, безвъзмездни учебници до 12-и клас; запазване на обичайните фамилни ценности; безотказност във връзка с позицията за Македония; решителност по отношение на недемократичния и грозящ националните ни ползи политически курс на Ердоган и други

Приоритетите бяха показани от ръководителя на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов на конференция след извършеното съвещание на Изпълнителния комитет.

Относно обединяването на патриотичните обединения - казусът е в водачите на тези обединения ,

разяснява на конференция ръководителят на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов, представен от Българска телеграфна агенция.

"Затова предлагам на моите сътрудници, които назовават своите политически обединения патриотични - НФСБ, "Атака ", "Воля ", на тези избори ние, водачите да създадем крачка настрана и да не участваме по листите ", съобщи Каракачанов.

Вътрешна македонска революционна организация като най-голямата патриотична политическа групировка на тези избори има няколко разновидността ,

разяснява той. Единият вид е да се явим независимо, сподели Каракачанов и уточни, че са подготвени да повторят акцията от предходните парламентарни избори, които бяха на 4 април т.г., когато малко не им доближи да влязат в Народното събрание.

Вторият вид е да вършим "тюрлюгювеч сред някакви партии ", които имат някакви гласове, надявайки се, че по този метод ще създадем по-добър резултат, уточни той. По думите му, за Вътрешна македонска революционна организация това е недопустим вид, защото "от тюрлюгювеч няма потребност ".

Третият вид, непосредствен до нашето схващане вид, е да се потърси обединяване на патриотичния избор и обединяване с сходни политически обединения, които споделят нашата ценностна система - във връзка с патриотизма, на фамилните полезности, във връзка с визията ни за бъдещето на България, разяснява водачът на Вътрешна македонска революционна организация. Той обаче уточни, че това може да стане единствено на основата на правила и ги изреди.

Каракачанов разяснява, че спирачката за обединяване на патриотите са водачите на патриотичните обединения .

Затова ги прикани да правят отстъпка настрана, с цел да покажат, че задачата им не е да бъдат вождове, да влизат в Народното събрание или да стават министри, а да служат на отечеството. При формулата, която предлагам, всички ще бъдем равно отдалечени, уточни Каракачанов. Според него гражданската квота в листите би трябвало да бъде разширена.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Катастрофа на кръстовище. Ядосан мъж пита русокоска: - Ти кьорава ли си?!! - Как ще съм кьорава, нали аз те уцелих! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниСлучката се разиграла по време на полет от Флорида до КалифорнияПродуцентът Александър Христов разкрива повече за сериала в изявление за Vesti.bgПрез февруари двойката оповести, че чака второто си дете, което ще е от женски полЦял месец морският град се тресе от кавги поради прайдаВижте кои са теТрима от откритите пациенти с тромбоза са починалиТой не е дело на цивилизация, а на натурален процесВижте какво показа актрисатаШофьорът е починалСигналите от пострадали консуматори във форумите в интернет са десеткиЕто по какъв начин да си приготвите този нетрадиционен сладкишСлужебният правосъден министър изиска повече конкретикаПрекрасните неща се случват тогава, когато си изцяло подготвен за тяхВ Хасково поради пандемията молитвата се организира навън на стадионТомов: Не мисля, че машините са от ВенецуелаКакъв е той? Вижте отговора на психологаОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР