В мрежата започнаха да се появяват оплаквания от собствениците на

...
В мрежата започнаха да се появяват оплаквания от собствениците на
Коментари Харесай

Актуализацията на iOS разваля iPhone-ите

В мрежата започнаха да се появяват недоволства от притежателите на iPhone 13/14 и техните Pro версии по отношение на неправилната работа на устройствата след актуализацията на iOS. Възникналите проблеми засягат екрана на устройството и работния плот на операционната система, като затрудняват работата със смарт телефона или даже я вършат невъзможна.

Първият проблем е в невъзможността да се върнете към началния екран. Смартфонът стопира да реагира на команди и забива. Понякога в такива случаи достъпът до менюто за многозадачност се резервира. Другата софтуерна нередовност обаче наподобява доста по-сериозна.

Според засегнатите, след актуализиране до iOS 16.0.3 или iOS 16.1, дисплеят на смарт телефона се покрива с цветни ленти или се оцветява изцяло, без опция за връщане към началния екран даже след рестартиране или възобновяване на фабричните настройки.

Все още няма дейно решение на тези проблеми. Потребителите също не могат да се върнат към „ безпроблемената “ iOS 15.7. Някои консуматори споделят, че екранът на техните iPhone е заменен гаранционно, след което казусът е липсващ. Самата Apple към момента не е дала публични мнения по този въпрос.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР