В мрежата случайно изтекоха прогнозите при кого ще отидат най-престижните

...
В мрежата случайно изтекоха прогнозите при кого ще отидат най-престижните
Коментари Харесай

Голям гаф преди Оскарите, разбра се кой ще ги спечели СНИМКА

В мрежата инцидентно изтекоха прогнозите при кого ще отидат най-престижните кино награди „ Оскар”. Постът се появи в туитър акаунта на Американската академия за киноизкуство във вторник, 4 февруари. Малко по-късно обаче обявата изчезна.

От академията дефинираха случилото се като неточност и прецизираха в различен пост, че на свалената обява били посочени единствено упованията на феновете.

Според нея, за най-хубав филм се чака да бъде приета чуждоезичната лента, която взе „ Златен глобус”, „ Паразит”. Отличие за най-хубав режисьор ще вземе Сам Мендес, снимал кино лентата „ 1917”. Статуетката за най-хубав артист ще отиде при Хоакин Финикс, а за най-хубава актриса ще бъде оповестена Рене Зелуегър.

На 13 януари Американската академия за киноизкуство разгласи номинираните за „ Оскар”. За наградата в категорията „ Най-добър режисьор” ще се борят Мартин Скорсезе, Тод Филипс, Сам Мендес, Куентин Тарантино и Бонг Джуун-хоу.

92-ата гала по раздаването на влиятелните награди ще се организира в Лос Анджелис на 10 февруари. За втора поредна година събитието няма да има водещ.

not the academy tweeting their own "predictions " for the oscars... pic.twitter.com/y63acMGQvk
— alina (@loversinfilm) February 4, 2020
Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР