В мрежата се появиха ексклузивни кадри от въздушни снимки на

...
В мрежата се появиха ексклузивни кадри от въздушни снимки на
Коментари Харесай

Така в САЩ преследват с БТР-и и застрелват на място опасни въоръжени типове като нашия Горски човек

В мрежата се появиха извънредни фрагменти от въздушни фотоси на финалната част от оспорвано гонене на обвинен в покрайнините на гр.Шеруд, щата Орегон през вчерашния ден, 12 януари. Полицейската интервенция по неутрализирането му е много по-малобройна от потерята, тръгнала по петите на шесторния палач Росен Ангелов у нас, само че щатските командоси работят безкомпромисно и стрелят на месо при най-малкия опит за опозиция.

В Орегон всичко стартира от позвъняване на свидетел. Той звъни на органите на реда по телефона и съобава, че по едно поле безредно се движи пикап. Очевидецът допуска, че водачът е несъответстващ и може да съставлява заплаха.

Веднага патрулен служител на реда отива да ревизира каква е обстановката. Той се пробва да откри контакт със заподозряния, само че мъжът от пикапа стартира да стреля с винтовка AR-15 и дава мръсна задник.

Полицаят благоразумно не се впуска да преследва самичък стрелеца, а вика подкрепление.

Стражите на реда блокират близките пътища, а с преследването се заемат командоси от полицейските елементи със особено предопределение SWAT. След като нападат с БТР пикапа на заподозряния те откриват огън на проваляне. Водачът на пикапа умира от огнестрелните рани, оповестява локалният портал The Oregonian.

Впоследствие личността на починалия е открита. Това е Реми Сабе, 54-годишен гражданин на прилежащия град Тигард. Полицаите, които са го простреляли, краткотрайно са отстранени от работа.

Следствието открива аргументите, които са подтикнали мъжа да извърши сериа действия, довели в последна сметка до гибелта му.

Превод: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР