В мрежата периодично излизат противоречиви слухове за разработката на автономната

...
В мрежата периодично излизат противоречиви слухове за разработката на автономната
Коментари Харесай

Какво “открадна Apple от Lamborghini

В мрежата от време на време излизат спорни клюки за създаването на самостоятелната кола на Аpple, известна още като Project Titan.
 Apple iPhone 14, Foxconn и по какъв начин локдауните в Китай могат да попречат на новия смарт телефон
Ще спрат ли локдауните iPhone 14

Проблеми за Apple

Американската компания подписа разнообразни партньорства със международни водачи в автомобилостроенето, само че доказаните елементи към Apple Car са към момента прекомерно нищожни.

Наскоро обаче се появи достоверна информация от Bloomberg, съгласно която Аpple е съумяла да притегли дълготраен кадър на Lamborghini, който ще работи върху дизайна на личното й возило.
 Снимка 582633

Става дума за Луиджи Тараборели, който е работил по модели като Urus, Huracan и Aventador и е имал съществена роля в създаването на системите за ръководство, окачване, шасито и други.

" Придобивката " на Apple ни кара да имаме вяра, че Apple Car ще е не просто следващият електрически автомобил, а ще е автомобил от висок клас, който ще очарова аудиторията с дизайн и атрактивна визия.

Това надалеч не е първият някогашен чиновник от огромен авто производител, който влиза в редиците на Apple.
 Снимка 556910

През годините компанията от Купертино успяваше да притегля дизайнери и инженери от компании като Ford, Tesla, McLaren, Porsche и други.
 Apple Car - колата идва през 2025 година без волан и педали
Apple Car идва през 2025 година без волан и педали

Apple “настъпва газта ”

Въпреки всичко детайлите към Project Titan не престават да са много неразбираеми, като за момента се спекулира, че возилото на Apple би трябвало да е готово към 2025 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР