В морската градина на Бургас има поставени нови обозначения в

...
В морската градина на Бургас има поставени нови обозначения в
Коментари Харесай

Нови маршрути в помощ на хората в неравностойно положение в Бургас

В морската градина на Бургас има сложени нови обозначения в помощ на хората с двигателни и зрителни проблеми. По този метод те ще имат достъп до едни от най-посещаваните региони от града.
Маршрутите в морската градина са два. Те оказват помощ за по-лесно напредване и обезпечават по-голяма сигурност на хората в неравностойно състояние. Алеите са обозначени с интернационалния знак за хора с увреждания. Стрелка демонстрира вярната за придвижване посока за хората, чиято пъргавина е лимитирана. Единият маршрут дава оказания кой е най-хубавият метод да се стигне до Културен център " Морско казино ", моста и магазия едно, която се намира до пристанището.
Втората пътека е най-лесният метод да се стигне от автобусната спирка на улица " Константин Величков ", до най-близкия плаж, алеята водеща към солниците и езерата с луга.
Тези направления са изключително значими, като се има поради настъпващият туристически сезон. Гражданите на Бургас и туристите, които имат зрителни или двигателни усложнения, се нуждаят от налична околна среда. Осигуряването и прави града освен по-желана туристическа дестинация, само че и място, където всеки да се усеща комфортно.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР