В момента запечатват стаите, разбиват и сменят ключалки. Това заяви

...
В момента запечатват стаите, разбиват и сменят ключалки. Това заяви
Коментари Харесай

Блъсков: Разбиват врати и сменят ключалки. Това е фашизъм!

В момента запечатват стаите, разрушават и сменят ключалки. Това съобщи основният редактор на в. " Труд " Петьо Блъсков пред.

Припомняме, че още през август тази година министърът на културата  Велислав Минеков  обяви, че има  за пространствата на редакцията, които се намират в постройка, благосъстоятелност на министерството. Тази сутрин , в която се обитава изданието. Докато органите запечатваха стаите, основният редактор обяви . 
Редакцията на " Труд " афишира гражданско непокорство
Редакцията на " Труд " афишира гражданско непокорство. Това заяви основният редактор на вестника Петьо Блъсков, откакто по-рано през днешния ден п...

" Ние сме си платили всичко. Той лъже, той непрекъснато лъже ", безапелационен беше Блъсков пред медията ни. По думите му има и документи, с цел да се потвърди, че вестникът не дължи нищо. " Представили сме ги на медиите, на Народното събрание, завели сме и каузи, само че те бързат да вършат тази бедност ", сподели още той.

" Фашизъм, елементарен фашизъм, маскиран с някаква заповед, поради някакви измислени финансови отговорности ", добави Блъсков и предизвести останалите медии: " Стягайте се, че и вас ви чака. Има лист, на който не слушка ".

По-рано през днешния ден темата  и от представителите на ГЕРБ, които бяха на съвещания при президента  Румен Радев . Той обаче сподели, че няма да се меси и сподели, че партията на Бойко Борисов е можела да помогне финансово на изданието.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР