В момента, в който десетки обвинения в сексуално посегателство са

...
В момента, в който десетки обвинения в сексуално посегателство са
Коментари Харесай

Чарлийз Терон: Харви Уайнстийн лъжеше, че е спал с мен

В момента, в който десетки обвинявания в полово посягане са повдигнати против филмовия продуцент Харви Уайнстийн, актрисата Чарлийз Терон споделя, че "никак не е сюрпризирана ", че Уайнстийн злоупотребява с властта си.

Но в този момент, в изявление пред New York Times, което актрисата дава неотдавна, тя дава повече детайлности към това по какъв начин тъкмо той е тормозел и е преспивал със звездите на Miramax.

"Настройваше дамите една против друга. Той беше доста добър в това. Например, започваше с нещо като "Вече съм говорила с Гуинет (Полтроу) за тази роля " или една от първите му реплики беше, че Рене Зелуегър и аз сме спали с него, с цел да получим функции. За него нямаше граници... Винаги искаше да опълчва дамите една на друга, даже убеждавайки ги да вършат секс с него. "

В правосъден иск против Уайнстийн, подаден от актрисата Мелиса Сейджмилър през декември 2017 година, тя твърди, че продуцентът непрекъснато се хвалел, че е правил секс с известни актриси, с цел да убеди други дами да спят с него. Тогава Уайнстийн отхвърля да е лъгал, че е имал полови връзки с Чарлийз Терон, Рене Зелуегър и Гуинет Полтроу и твърди, че "никога не е заявявал, че е спал с някоя от тях ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР