В момента сме в много силна, много агресивна предизборна кампания.

...
В момента сме в много силна, много агресивна предизборна кампания.
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова посочи кои политици се възползваха от протестите

В момента сме в доста мощна, доста нападателна предизборна акция. Тази констатация направи пред Радио София политическия психолог проф. Антоанета Христова.

"Пред нас е спретнат пъзел, който трябваше да обслужи политически цели на играчите в пъзела. Именно вследствие на траялия митинг доста ясно започнахме да разграничаваме хората, които през него организират предизборна акция ", разяснява тя.

Според нея най-явните такива субекти са Българска социалистическа партия, Мая Манолова, „ Демократична България “.

Появяват се и кандидати за опция на статуквото.

Алтернативата е обвързвана освен с опцията да се гласоподава за даден индивид, само че и с развиване на политическата обстановка и демократичните процеси у нас, посочи Христова.

„ До този миг тези, които тичат по пистата, към момента не са декларирали с какво и по какъв начин могат да създадат по-добър живота в България “, акцентира политическият психолог и добави, че още е под въпрос кой ще бъде опция на ГЕРБ.

Според проф. Христова митингът се е изморил и е изгубил от силата си, само че няма да спре. Управляващите обаче няма да правят отстъпка, тъй като имат поддръжка от чужбина, пък и това ненапълно е индикатор и за дуела Борисов-Радев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР