В момента се провеждат регионалните квалификации за най-големия ежегоден Dota

...
В момента се провеждат регионалните квалификации за най-големия ежегоден Dota
Коментари Харесай

Иван Иванов и Nigma Galaxy бавно се доближават до The International

В момента се организират районните квалификации за най-големия годишен Dota 2 шампионат - The International. За Западна Европа общо три тима с български геймъри пробваха шанса си в борбите за мечтаното място на TI, само че все още единствено Иван " MinD_ContRoL " Иванов и Nigma Galaxy не престават да се борят.
 Обявиха датите за осъществяване на The International 11 Обявиха датите за осъществяване на The International 11
Отборите на Alliance с Николай " Nikobaby " Николов и DGG със Стоян " PLEB " Костов пък към този момент не са борбата, откакто " зелените " бяха отстранени от Team Bald Reborn, а PLEB и компания не съумяха да се оправят през днешния ден точно с Nigma Galaxy.

Отборът на MinD_ContRoL стартира със загуба, която го изпрати в Lower Bracket. Точно в LB Nigma надделя Brame и DGG Esports, с цел да си завоюва мач против Team Secret, който ще се организира на следващия ден от 11:00 часа. Ако съставът реализира две победи, то това ще значи най-малко място в Last Chance Qualifier, а първо място би им подсигурило място на самия The International.

Грандът OG с Божидар " bzm " Богданов към този момент са сигурни участници в шампионата, където играчите ще опитат да повторят триумфа от първия Мейджър за годинатa - ESL One Stockholm, който завоюваха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР