В момента се чертаят тежки геополитически разделения и ГЕРБ и

...
В момента се чертаят тежки геополитически разделения и ГЕРБ и
Коментари Харесай

Митов удари Радев заради Русия и позицията на Б9

В момента се чертаят тежки геополитически разделения и ГЕРБ и България би трябвало да заемат ясни позиции, да стоят на ясни правила. Това сподели новият зам.-председател на ГЕРБ Даниел Митов по време на конгреса на ГЕРБ. Той упрекна президента Румен Радев, че е скрил от българското общество декларацията на Б9, която остро осъжда дейностите на Русия.

„ Радев е скри декларацията. Тя осъжда съветските нападателни дейности и военно наличие наоколо до границите на НАТО, в това число и в региона на Черно море. Българският президент крие това ”, сподели Митов. И продължи: „ Декларация осъжда саботажа на територията на алианса, което излиза наяве от детонациите през 2014 във военни хранилища в Чехия. ”.

Митов прочете на енглийски текста на документа и го преведе за съпартийците си. В него се споделя: Изразяваме угриженост по отношение на сходен модел на държание и на територията на България, която ясно проличава от следствието, сподели Митов. И попита: „ Защо Радев крие тази декларация, какво се случва в България? ”.

„ Нищо необичайно. Двуличието е в основата на тези хора. Те пробват нещо, което не могат – по едно и също време флирт с Русия, в това време, когато президентът Байдън приказва на срещата на Б9 и се приема тази декларация, нямаш храброст да вдигнеш пестник и да кажеш – не се приема ”, съобщи Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР