В момента няма замърсяване на района около заседналия край Камен

...
В момента няма замърсяване на района около заседналия край Камен
Коментари Харесай

Шефът на Морска администрация-Варна: В момента няма замърсяване в района около кораба Vera Su

В момента няма замърсяване на региона към заседналия край Камен бряг транспортен съд " Vera Su ", а откритото през вчерашния ден мазно леке се е разнесло. Това заяви пред медиите шефът на " Морска администрация " във Варна кап. Валентин Енчев. Той изясни, че е обикновено освен това време и заливане на целия транспортен съд да се появи сходно леке.

" Опасност за кораба постоянно има, непрекъснато се следи неговото положение, и всевъзможен проект, който се прави с концепцията да има прозорец за няколко дни работа, се сформира все по-трудно, само че се прави ", разяснява кап. Енчев.

Времето от нощес е доста неприятно, корабът е заливан непрекъснато и единственият метод е да се следи от сушата. За осъществяване на проекта се изчаква по-добро време, той се трансформира непрекъснато, а след неприятното време също ще има негова проверка. Той помоли за самообладание и схващане в обстановката и още веднъж сподели, че е належащо да се изчака положително време.

Енчев сподели още, че продължава да се отхвърля от Басейнова дирекция за Черноморски район във Варна достъп на " Морска администрация " до резултатите от пробите, претекстът е, че нямали законово съображение да знаят, а съгласно него такова право те имат.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР