В момента няма кой да ревизира ефективно концесиите и вероятно

...
В момента няма кой да ревизира ефективно концесиите и вероятно
Коментари Харесай

МТ готви механизъм за ревизия на концесиите

В момента няма кой да ревизира дейно концесиите и евентуално ще бъде подхваната структурна смяна в Министерството на туризма, с цел да стартират стойностни инспекции. Това стана ясно при чуването на министъра на туризма Христо Проданов в парламентарната комисия по туризъм.

Запитан от страна на Има Такъв Народ за осъществяването на съдружните задължения за обзор на концесиите, той съобщи, че процедурата не е стартирала и незабавно разясни за какво: " По простата причина, че екипът в отдела е екипът, който е провел тези процедури. Няма да е доста дейно да ревизират личната си работа обратно в годините ".

Министър Проданов е безапелационен: " Първо би трябвало да има някаква смяна, с цел да има действителна и стойностна инспекция ".

 {{ otherArticle[0].article.title }}
" Колкото пъти приказваме с ръководещите туризма, те до такава...

Справка в уеб страницата на министерството демонстрира, че в структурата му има дирекция „ Управление на морските плажовете “, към която са и отдел „ Контрол на концесионната активност, и отдел „ Методология “.

Директор на дирекция хем дефинира процедурите и раздава концесиите, хем ревизира дали се съблюдават, разяснява пред публицисти заварената конструкция министър Проданов.

" Сега ще стане по-различно, само че за това ни би трябвало време, тъй като там има държавни чиновници, държавна препоръка и прочие ", добави министърът.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР