В момента най-скъпоплатеният футболист на Левски е Насиру Мохамед. Ганайското

...
В момента най-скъпоплатеният футболист на Левски е Насиру Мохамед. Ганайското
Коментари Харесай

Кой футболист в Левски взима най-висока заплата?

В момента най-скъпоплатеният футболист на Левски е Насиру Мохамед. Ганайското крило бе притеглен през лятото на 2019-а от шведския Хекен, като за него бе платена и трансферна сума. Мохамед обаче по този начин и не съумя да се наложи при нито един треньорски щаб. 26-годишният футболист има периодически експлоадирания, само че те не са доста.

През тази акция Насиру е бил на терена в общо 20 мача във всички шампионат, в които има на сметката си 1 гол. През предходната пък взе участие в 14 срещи и се разписа два пъти. Мохамед взима над 15 хиляди евро, написа “Тема Спорт”. В състава на Левски пък към този момент няма различен състезател, който да се приближава до тези параметри. Както е известно, въведеният таван за възнагражденията на българите в отбора е 10 хиляди евро, като има и чужденци, които да го надскачат.

Насиру Мохамед стартира тренировки с Левски, откакто изкара карантина поради ковид. Все още не е ясно дали ще пътува за Варна за утрешния конфликт с Черно море. Мачът на " Тича " е от 19:45 часа. Сините потеглят за морската ни столица през днешния ден с рейс. В групата ще е различен преболедувал неотдавна COVID-19 - Мартин Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР