В момента Кристиано Роналдо се наслаждава на живота в Саудитска

...
В момента Кристиано Роналдо се наслаждава на живота в Саудитска
Коментари Харесай

Джорджина в разтърсваща изповед: Имам три спонтанни аборта, всеки път сърцето ми спираше

В момента Кристиано Роналдо се любува на живота в Саудитска Арабия след завръщането си във форма, само че доскоро повече от година той и приятелката му Джорджина Родригес трябваше да се оправят с трагичната загуба на сина си Анхел по време на раждане.

Двойката има две биологични деца и три деца на Роналдо от сурогатна майка.

Първото взаимно дете на Кристиано и Джорджина се роди през 2017 година - момичето беше кръстено Алана Мартин. През 2022 година двойката разгласи, че чака близнаци - Джорджина роди момиче Бела Есмералда, а момченцето близнак не оцеля.
 Ето по какъв начин Роналдо се изясни в обич на Джорджина
Ето по какъв начин Роналдо се изясни в обич на Джорджина

Вижте какво написа

Джорджина Родригес разкри, че преди този момент е имала три спонтанни аборта. Тя направи това искрено самопризнание във втория сезон на Netflix Аз съм Джорджина, чиято премиера е този петък (24 март):

" Преди всяко посещаване при гинеколога ме изтезаваха кошмари, тревожех се за ситуацията на децата, какво ще бъде раждането, дали ще има цезарово сечение. Много се опасявах от всеки ултразвук, бях напрегната, тъй като преди този момент имах три спонтанни аборта и се прибрах вкъщи разрушена ", спомня си Джорджина.

Тя също по този начин призна, че не е споделила незабавно на децата си, че Анхел е умрял, вместо това е споделила, че ще се роди малко по-късно от сестра си.

" Те са родени на Великден понеделник. Идва най-дългоочакваният миг и сърцето ти стопира. Бела се роди мощна и здрава, само че част от сърцето ми беше разрушено "

Кристиано към този момент сподели истината за случилото се с децата:

" Питаш се по какъв начин да живееш. Не бях подготвена да приема това, което ми се случи, и не бях подготвена да опиша на децата си за това. Тъй като към момента имах стомах, им споделих, че Анхел ще изчака малко, с цел да се роди, и тогава Крис изясни на децата, че той е на небето. "

След трагичната загуба на Роналдо и Родригес, те откриха щастието с останалите си деца в Саудитска Арабия, откакто португалецът се реалокира в Ал Насър през януари.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР