В момента към мястото на трагедията пътуват униформени и медицински

...
В момента към мястото на трагедията пътуват униформени и медицински
Коментари Харесай

Няколко Институции Му Отказаха Помощ. Преди Малко Откриха Добри Да Виси

В момента към мястото на нещастието пътуват униформени и медицински експерти, които единствено ще могат да установяват гибелта на младия мъж.

Вчера прочут врачански предприемач, който е в близки връзки с Добри, го видял, че е изпаднал в депресивно положение. Врачанинът поговорил с обезверения мъж и го убедил да потърсят помощ от центъра за психологично здраве в града. От там обаче ги отпратили, тъй като нямали в този миг експерт, който да му обърне внимание и ги насочили към незабавния център. Там обаче също не получили помощ. Бизнесменът намерил контакти на частен психиатър, само че и той ги отрязал, като споделил да го потърсят на идващия ден, макар обяснението, че положението на момчето не е положително.

Изумен врачанинът решил да настани Добри в хотел и да го следи. Младежът обаче с всеки минал миг ставал все по-агресивен и по този начин се наложило предприемачът да потърси подпомагане от полицията. Мислел си, че униформените ще могат да го приберат за през нощта в ареста, с цел да не си посегне, само че патрулката пристигнала с екип медици, на които Добри отказал да бъде прегледан и всички си тръгнали.

Наложило се депресираният мъж бъде откаран от други свои другари до дома му в село Фурен. Днес младежите, които създали всичко по силите си да му оказват помощ, получили черната новина за самоубийството.

" Отказаха обзор на човек, който очевидно не беше добре и който и преди се е лекувал от депресивни положения. Възмутен съм по какъв начин институциите ни обърнаха тил и го оставиха да стигне до съдбовното решение ", разяснява врачанинът.

Заболяването на Добри се отключило преди към две години, когато татко му умрял. Тогава младият мъж бил лекуван в центъра за психологично здраве във Враца в продължение на 20 дни и се оправил. Вчера обаче никой не му обърнал внимание и резултатът е налице.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР