В момента има липса на координация между институциите. Затова предлагаме

...
В момента има липса на координация между институциите. Затова предлагаме
Коментари Харесай

Симеон Славчев от МИР: Предлагаме да се създаде Министерство на извънредните ситуации |

В момента има липса на съгласуваност сред институциите. Затова предлагаме да се сътвори Министерство на изключителните обстановки, което може да координира всички органи и институции, които би трябвало да се оправят с рецесията.

Това съобщи водачът на " МИР " Симеон Славчев по Българска национална телевизия.

" В доста страни има такова министерство - това е мощен миг. Предложихме и закон за ръководство на рецесии, проект с съответни стъпки, с цел да може всяка рецесия да се ръководи добре. Сегашното ръководство освен, че не ръководи рецесиите дейно, само че и ги задълбочава ", сподели той. 

Славчев счита, че имунизациите излишно са се трансформирали в способ за политическа пропаганда, който засилва недоверието към имунизациите:

" От МИР още предходната година предложихме решение - да се направи една необятна национална акция за популяризация на имунизациите. Защото всеки един български жител може да реши - да се имунизира или не. Но това би трябвало да осведомено решение. "

Славчев взе участие в митинга пред Министерството на здравеопазването против въвеждането на зелените документи:

" Ние поискахме оставката на Кацаров още август, когато не бяхме в изборна обстановка. Министърът сътвори неповторим безпорядък в опазването на здравето, не може по този начин да се  лимитират правата на хората. Против въвеждането на документите сме поради метода, по който министърът вкара тази мярка. Той играе на образеца - проба - неточност. "  

Лидерът на МИР сподели още, че всеки имунизиран може да придвижва заразата и зелените документи не стопират разпространяването на ковид.

Симеон Славчев призова гласоподавателите да поддържат новото потомство в политиката и да изберат МИР с цел да може България да излезе от рецесията. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР