В момента икономиката на Франция работи на 25%, обяви финансовият

...
В момента икономиката на Франция работи на 25%, обяви финансовият
Коментари Харесай

Бруно льо Мер: Икономиката на Франция работи на 25%

В момента стопанската система на Франция работи на 25%, разгласи финансовият министър Бруно льо Мер, представен от Си Ен Ен.

Льо Мер предизвести, че стопанската система на страната ще се свие с 1% или повече поради рецесията с ковид.

На конференция той означи, че блокадата в Европа и Съединени американски щати ще окаже въздействие върху икономическия напредък на Франция.
 Франция стегна разпоредбите за излизане от вкъщи
Франция стегна разпоредбите за излизане от вкъщи

Но управляващите подценяват апелите на лекарите за цялостно блокиране, с цел да се понижи тежестта върху лечебните заведения и здравния личен състав

По-рано той съобщи пред радио " Франс инфо ", че национализирането на френски компании може да се трансформира в действителност като последна мярка, сравнявайки обстановката с депресията през 1929 година

Във Франция има повече от 20 000 случая на ковид и над 860 умряли.

Междувременно френското здравно министерство разгласи, че активизира 40 000 студенти да оказват помощ на лечебните заведения и заведенията за обществена грижа.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 334 000 доказани случая, а умрелите са близо 15 000. Регистрирани са случаи в 189 страни. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 392 000 случая и над 17 000 умряли в 168 страни.
 Трима умряли лекари във Франция от новия ковид
Трима умряли лекари във Франция от новия ковид

Докато са лекували инфектирани пациенти

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР