„В много отношения ние сме страна от третия свят. Ние

...
„В много отношения ние сме страна от третия свят. Ние
Коментари Харесай

Тръмп: В много отношения ние сме страна от третия свят

„ В доста връзки ние сме страна от третия свят. Ние сме страна, чиято стопанска система е в застой, чиито вериги за доставки са нарушени, магазините не са цялостни, чиито колета не доближават до получателите и чиято просветителна система е в дъното на всеки лист “, цитира ТАСС Тръмп.

Той също по този начин изрази угриженост, че други страни по света към този момент не " почитат и не слушат " Вашингтон.

По-рано съветското министерство на външните работи прикани Съединени американски щати да се въздържат от дейности, които подкопават районната непоклатимост и интернационалната сигурност, и да признаят действителността, че няма място за американска надмощие.

Както съобщи съветският президент Владимир Путин, специфичната военна интервенция в Украйна бележи началото на разпадането на американския международен ред и прехода към един в действителност многополюсен свят, който се основава не на демократичния глобалистки егоцентризъм на Съединени американски щати, а на същински суверенитет на народите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР