В много отношения мъжете съзряват по-късно от жените. Много от

...
В много отношения мъжете съзряват по-късно от жените. Много от
Коментари Харесай

5 признака, че партньорът ви е недорасъл

В доста връзки мъжете съзряват по-късно от дамите. Много от представителите на мощния пол са свободолюбиви и не се замислят за сериозността на връзката такава, каквато множеството дами я одобряват.

Дори на пръв взор един мъж да наподобява пораснал, неустрашим, виновен и зрял, не всеки път се оказва по този начин, когато заживеете дружно.

Ако до момента сте се съмнявали, че сътрудникът ви е недоразвит, вижте признаците, които издават точно момчешко държание и отношение към фамилния живот или съжителството на фамилни начала.

1. Винаги би трябвало да разтребвате след него.

Ако се чувствате като негова майка, тъй като събирате мръсни чорапи, разхвърляни панталони и неизгладени ризи след гаджето си, той несъмнено не е пораснал, с цел да схваща значимостта на този другояче на пръв взор битов табиет.

В тийнейджърските си години може да е разхвърлял стаята си, само че към този момент е време да вкара ред освен в стаята си, само че и в живота си.

2. Когато се заприказва за деца в очите му се чете суматоха.

Зрелите мъже са подготвени за деца, още повече в случай че са влюбени до уши в половинките си. Недораслите момчета обаче се плашат от концепцията за такава сериозна отговорност, каквато са децата.

3. Непрекъснато мрънкате за нещо.

Ако в един миг осъзнаете, че в действителност непрекъснато мрънкате за нещо, вършиме забележки, напомняте значими неща, повтаряте едно и също и към този момент стартирате да се чувствате като глупачка, която се пробва да възпита мъжа си, значи той е много неузрял.

Това ще ви кара да се чувствате все по-разочаровани и безсилни да продължите връзката си. Поемането на цялостна отговорност наподобява като че ли в никакъв случай няма да се случи и това в действителност работи отчайващо.

4. Той заобикаля сериозните диалози.

Когато заговорите за някаква крачка напред в връзките ви, сътрудникът ви все намира метод да излезе от обстановката. Избягва въпросите за вдишване на отговорност, не желае да приказва за това да се изнесете дружно (ако още не сте), не желае да се среща с околните ви – въобще, от държанието му проличава, че последното, което желае е да се обвърже в същинския смисъл на думата.

5. Интересите и другарствата му носят атмосферата на учебното заведение.

Основен симптом на порастването и зрелостта е надграждането на ползите и обществените контакти. Ако вашият сътрудник си е останал на равнище другарство със съучениците и шляенето по питейни заведения и кафенета, то той по никакъв начин не е пораснал към момента. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР