В много от клиповете се вижда какво пушено месо тръгва

...
В много от клиповете се вижда какво пушено месо тръгва
Коментари Харесай

Мобилизираните запасняци в Русия се напиха здраво и се сбиха помежду си

В доста от клиповете се вижда какво " пушено месо " потегля към фронта 

Новото попълнение на съветската войска, което беше мобилизирано по силата на указа на съветския президент Владимир Путин, към този момент влезе в пердах, демонстрират видеоклипове от разнообразни елементи на Русия. Засега запасняците се бият между тях на път за казармите, където би трябвало да ги облекат и обучат. Както се вижда от клиповете – за бойния им дух оказва помощ алкохолът, написа Offnews.bg.

В многочислени видеозаписи, които изрично не са вражеска агитация или операция, се виждат рейсове, спрели край пътя или на необятните плочи на военни летища. Около машините – на групички или по настрана - се разкарват бъдещите бойци на Русия по фронтовете на Украйна.

Мобилизованные на аэродроме
— Грани.Ру (@GraniTweet)
На единия клип на полосата на летището съветски солдати от запаса се движат с неуверена походка, наранена от изпитата към този момент водка, към аероплан, който би трябвало да ги приближи към това, за което ги събират - войната. Панорамата измества фокуса надясно, където в тревата нещо се чернее – мобилизираните към този момент са дали първата си жертва. Един от бойците е паднал пийнал и е задремал зад бяло пано, има заплаха да не го виждат и самолетът да излети без него.

Епизод 2. В самолета

Втората част на този сюжет е към този момент вътре в самолета. Там събраните да летят дружно към успеха водят спор, не се схваща тъкмо защо, само че се постанова намесата на съпровождащите бойците военни служители на реда.

Мобилизованные в самолете
— Грани.Ру (@GraniTweet)
Кои сме ние и къде отиваме?

На различен запис групата е огромна, за отмора са спрели четири рейса, трезви мъже не са попаднали в кадър, най-малко по забележимото им държане. „ За к`во отиваме, ху* знае къде отиваме, еб*л съм го “ – крещи операторът. „ Където е нужно! “ – оптимистично дава отговор почерпен на напред във времето.

 

Drunk on vodka, they don't know what hell awaits them there.
— Intermarium 24 (@intermarium24)
 

Сражения в Далечния Изток

Следващото „ включване “ е от Южно Курилск. Там към този момент е мрачно, това е в Далечния изток. На фона на военните рейсове в тъмното се развиват батални подиуми. Мобилизираните влизат в първия си пердах – между тях. Униформен се пробва да разтърве към момента цивилните бойци. Единият смъква якето си и се готви за борба. „ Аз с`я ще ви избия! “ – заканва се вторият проект. От блъсканицата на земята пада униформеният, евентуално освен под въздействието на земното притегляне.

 

Allegedly drunk Russian conscripts appear to fight and look messed up after Russian civilians are called up to the army as part of military mobilisation as Putins regime continues its assault on Ukraine
— Shahryar Sultan (@Shahryar_Sultan) Это не переводится
За идващото видео изтрезнял преводач не може да се оправи, би трябвало да е най-малко на равнището на героя от кино лентата. Мъжът е с барета, а по фалангите на пръстите и горната част на дланта му има присъщи за местата за отнемане от независимост татуси. Надписът към записа изяснява, че боецът е бил прекомерно пийнал, с цел да замине за Украйна, и това, може би, му е избавило живота.

The last Russian soldier. The booze saved his life. Too drunk to be sent to Ukraine to die.
— Carla Filt
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР