В Министерския съвет се състоя официална церемония по предаването на

...
В Министерския съвет се състоя официална церемония по предаването на
Коментари Харесай

Денков при предаването на властта: Гърбина да ни е яка.

В Министерския съвет се състоя публична гала по предаването на властта.

На церемонията досегашният министър-председател Гълъб Донев уточни триумфите на ръководеното от него държавно управление и прикани новият кабинет да разчита на екипност и да почита достолепието на държавните чиновници, като повтори тезата си, че администрацията се оправя с провокациите, когато политическата система не съумява.

От своя страна новият министър-председател на България Николай Денков изрази безпокойствие, че всички заместник-министри в служебното държавно управление са уволнени и че това може да сътвори проблеми.

" Това не оказва помощ да имаме последователност ", сподели министър-председателят и добави:

„ Нека да погледнем освен думите, само че и делата ".

Той насочи молба към отиващите си министри и заместник-министри да до споделят информацията, която имат, с цел да може новото държавно управление да взема решение проблемите.

" Няма нищо по-нормално от това българският парламен да избере постоянно държавно управление, което да поеме своите отговорности по конституция. Действително съм сюрпризиран, че това е проблем както за някои партии - може би това е част от тяхната агитация, само че също и за някои институции, каквато беше президентството ", сподели Денков и прризова да забравим за страстите и негативизма.

На края на церемонията Денков сподели:

" Ад мисля, че с " Чести " -тото към този момент свършихме, моята благословия е - гърбина да ни е яка ".

По обявата работи: Георги Даскалов
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР