В месеца на един от най-светлите празници – Рождество Христово,

...
В месеца на един от най-светлите празници – Рождество Христово,
Коментари Харесай

Община Асеновград с инициатива Нарисувай Коледа

В месеца на един от най-светлите празници – Рождество Христово, Община Асеновград и Център за ранно детско развиване, ще се включи в самодейност „ Нарисувай Коледа “. Тя е за потребителите на услуги в центъра и ще даде опция на децата на възраст от 3 години до 7 години и техните фамилии да нарисуват своята снежна и вълшебна Коледа, като употребяват предоставено от уредниците платно и бои за изобразяване.

За всички консуматори на услуги в Центъра, с привет за идните Коледни и Новогодишни празници, уредниците ще дават подарък коледни шапки за децата, а за най-малките консуматори, които ще отпразнуват първата си Коледа, също е квалифициран коледен подарък.

Инициативата ще приключи с галерия на детските рисунки в изложбената зала на Читалище „ Родолюбие “ на 14.12.2021г. и ще бъдат показани в онлайн галерия на фейсбук страницата и на видеостената на общината, като част от Коледната стратегия на Община Асеновград.

Център за ранно детско развиване се осъществя по Проект: „ Център за ранно детско развиване - Асеновград ” от Община Асеновград. Специализиран екип от педиатър, психолози, рехабилитатор, специфичен възпитател, логопед, обществени служащи, медицински сестри, акушерка и посредник, дава безвъзмездни съвещания за деца на възраст от 0 години до 7 години, който имат здравен, обществен, учебен и психически темперамент.

Още от АСЕНОВГРАД:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР