В Международния ден на възрастните хора кандидат-кметът от МК “БСП

...
В Международния ден на възрастните хора кандидат-кметът от МК “БСП
Коментари Харесай

В Международния ден на възрастните хора Пенчо Милков се срещна с пенсионерите от Басарбово и Николово

В Международния ден на възрастните хора кандидат-кметът от МК “БСП за България ” Пенчо Милков поздрави пенсионерите в Басарбово и Николово на обичайните тържества, които всеки от клубовете провежда.

„ Възрастните хора са доста значима част от обществото ни. Като отгледан от тях, в действителност имам вяра, че не ние се грижим, а противоположното - те се грижат за нашата общественост. В уплашения ни делник се оказва, че те са тези, които прекарват време с децата, когато родителите работят или са в чужбина. Те са крепители на полезностите ни и предават българските обичаи и мъдростта си на поколенията “, обърна се Милков към празнуващите.

В Басарбово Пенчо Милков бе посрещнат от домакините в салона на читалището, а кметът Николай Колев награди най-възрастните поданици на селото, като им пожела здраво здраве.

В клуба в кв. „ Липник “ в Николово пък неотдавна са актуализирани санитарните пространства с общински средства.

Тържествата на пенсионерските клубове по случай Международния ден на възрастните хора започнаха още в петък, когато Пенчо Милков посети пенсионерските клубове в кв. „ Долапите “, както и този в кв. „ Гагаля “ в Николово, които също бяха ремонтирани

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg