В медиите циркулира уж получен по съдебен път секретен доклад

...
В медиите циркулира уж получен по съдебен път секретен доклад
Коментари Харесай

Д-р Илиев за секретен доклад за ваксините: Не вярвайте на всичко онлайн

" В медиите циркулира сякаш " получен по правосъден път конфиденциален " отчет на за странични резултати на Комирнати. Естествено, би трябвало да е конфиденциален и получен след каузи, с цел да се ускори резултатът на подправените вести ". Това написа на профила си във Фейсбук доктор, началник на лаборатория в Берн. 

" Истината е, че данните са свободно налични за всеки, който се интересува - да вземем за пример през ЕМА - https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/comirnaty
Учен със специфична покана към доцент Мангъров и всички скептици и конспиратори в съществуването на Коронавирус
Българският академик доктор Аспарух Илиев, който оглавява лаборатория към университета в Берн, Швейцария, насочи предложение към лекарите, ко...

Това са, както десетки пъти съм писал, сурови епидемиологични данни - това са всички докладвани резултати в интервала, без значение дали са потвърдени от имунизацията или не. Тук влиза, да вземем за пример, всичко случило се след имунизацията в население, което е на 60 годишна възраст (най-ваксинираната против Ковид част от населението) - явно, че в тази възрастова група има непрестанно някакви здравословни проблеми по принцип ", прецизира той.

Според експерта компаниите са длъжни да дават тези данни в недопечен тип на регулаторите, които ги съпоставят със своите налични данни, като един от анализите е да се види дали има разминавания. После идва същинският разбор - данните от суровите известия се съпоставят със същите за неимунизираните хора в същата възрастова група.

" Обикновено 99,97% от докладваните странични реакции се срещат и измежду неимунизираните хора - т.е. не са от имунизациите. После се прави и самостоятелен разбор на обособените странични резултати (един по един, голяма работа е), с цел да се извадят тези, които са с огромна възможност резултат на имунизациите. За образец - във Англия в границите на една година след имунизирането измежду имунизираните има хиляди умряли заради естествена, несвързана с имунизациите смъртност. Вероятно от имунизациите, след 100 милиона дози, са всичко на всичко 7 смъртни случая. Така че не вярвайте на всичко онлайн, даже да има действителни данни, прикачени към него ", безапелационен е доктор Илиев.

В обществените мрежи постоянно се появяват информации за тежки в резултат на имунизациите, изключително иРНК препаратите на Pfizer и Moderna. Те постоянно са подкрепени от въздействащи клипове на хора в тежко положение, за които се твърди, че са в резултат на имунизация против COVID-19.
Д-р Аспарух Илиев: Симптомите на Омикрон са болки в тялото, отмалялост и главоболие
Вирусът и неговата еволюция има лична динамичност, която сега се разпростира и може би имаме нов вид, който в някои случаи е по-...

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР