В Меделин, Колумбия, разрушиха дома на наркобарона Пабло Ескобар. Шестетажната

...
В Меделин, Колумбия, разрушиха дома на наркобарона Пабло Ескобар. Шестетажната
Коментари Харесай

Разрушиха дома на наркобарона Пабло Ескобар

В Меделин, Колумбия, унищожиха дома на наркобарона Пабло Ескобар. Шестетажната постройка, известна като кооперацията " Монако ", рухна за 3 секунди, оповестява " Накратко.бг ".

``
реклама

Бяха употребявани 180 детонатора. Въпреки обособената зона за сигурност, близо 1 600 души следиха събарянето. Градските управляващи в Меделин се взеха решение на сходна стъпка с концепцията да се понижи ползата към личността на Пабло Ескобар, погубен от полицията през 1993 година. На мястото на постройката ще бъде самостоятелен парк в памет на жертвите на наркотероризма в Колумбия. Смята се, че през 80-те и 90-те години на предишния век, поради жестоката война сред наркоклановете, са убити хиляди. Самият Ескобар е отговорен на за гибелта на близо 6000 души.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР