В магазините се предлагат толкова разнообразни видове прах за пране,

...
В магазините се предлагат толкова разнообразни видове прах за пране,
Коментари Харесай

Най-лесният начин да разберем дали прахът за пране е КАЧЕСТВЕН

В магазините се оферират толкоз разнородни типове прахуляк за пране, че неведнъж крайният консуматор изпада в усложнение, когато би трябвало да избере артикул. Някои препарати не съумяват да почистят нечистотиите, а само освежават. Други пък остават бели следи по тъмните облекла и това изрично не се харесва.

Съществува обаче един в действителност елементарен трик, който извънредно доста оказва помощ да вземем вярно решение при избора на прахуляк за пране. Освен това ще ни спести и не малко средства и време, което влагаме в намирането на перилен препарат, отговарящ на всичките ни упования.
Как да разберем какъв брой първокласен е прахът за пране, който сме купили?
Вземете една чаша вода и в нея разтворете почти към една супена лъжица от праха за пране. След това към съда с вода и препарат прибавете малко парче сварен яйчен белтък.

Оставете чашата за един ден на място, недостъпно за деца. След това се върнете още веднъж към инспекцията и наблюдавайте какво се случило.

Вариантите са 3:
• Белтъкът е непокътнат;

Това изрично значи, че препаратът е с ниско качество и не се надявайте да отстрани замърсяванията по облеклата ви, още по-малко упоритите такива.
 Прането в никакъв случай не е било ТОЛКОВА бяло, както с този домакински прахуляк за пране! Прането в никакъв случай не е било ТОЛКОВА бяло, както с този домакински прахуляк за пране!
Винаги пазим сходни химични коктейли надалеч и нависоко от децата, тъй като са мощно отровни. Изпираме и измиваме след всяко тяхно употребявам...

• Белтъкът леко е почнал да се разгражда;

Средно качество на праха за пране. Подходящ е за цветни облекла, които не са мощно нечисти. Ще отстрани петната по тях, само че не очаквайте да направи чудеса с оня текстил, който е затрупан със следи от разнообразни храни, субстанции и други.

• Белтъкът е съвсем напълно разграден.

Тук към този момент приказваме за същински първокласен артикул, който си коства наново да закупите. Можете да спрете с търсенето на вашето изпиращо средство, тъй като към този момент сте го намерили. Ако белтъкът е напълно или съвсем напълно разграден, това значи, че петната по облеклата ви ще бъдат изцяло отстранени и от тях няма да има и диря.

Надяваме се и вие да имате триумф с този трик и в бъдеще да си спестите не малко главоболия. Тествайте вашия прахуляк и спрете да си давате парите напразно!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР