В любовта понякога се случва да се разочароваме. Не всяка

...
В любовта понякога се случва да се разочароваме. Не всяка
Коментари Харесай

Причини да се чувствате като в капан във връзката си

В любовта от време на време се случва да се разочароваме. Не всяка връзка ни носи по този начин мечтаното благополучие. Началото може да наподобява обещаващо, само че след това да се окаже, че се усещаме като в капан в тези взаимоотношения. Защо?

Избързахте с връзката, без да го опознаете

Когато срещаме нова персона и тя мощно ни е завладяла, желанието ни да бъдем във връзка ни кара да бъдем нетърпеливи. В най-ранните стадии на взаимоотношенията всеки демонстрира най-хубавите си черти, с цел да впечатли другия. Ние също виждаме повече плюсове, в сравнение с минуси. Въпреки това, лишава време, с цел да опознаем повече индивида и да усетим на едно друго равнище дали в действителност връзката посред ни е достоверна и има върху какво да се гради или е най-вече на физическо равнище. Бързайки да създадем връзка, ние не виждаме същинската същина на другия, а осъзнавайки, че това не е нашият сътрудник, може да се почувстваме като в капан. Трудно ни е да си тръгнем, с цел да не нараним или пък отсрещната страна по някакъв метод ни държи в тези взаимоотношения.
свързани новини4321преди 18 часа
Имате нереалистични упования, които не могат да бъдат изпълнени

Никой не е съвършен и всеки може да позволява неточности. Ако поставите колегата си на фундамент, той ще ви разочарова в даден миг. Не можете да очаквате някой да бъде съвършен сътрудник, тъй като и вие не сте идеални. Ето за какво, когато започваме нова връзка е значимо какви упования си слагаме. Така можем да се предпазим от възприятие на незадоволеност във връзката си, тъй като сме си сложили упования, които са задоволени. Ако има нещо, което ни се желае, само че сътрудникът не го удовлетворява, е добре да споделим, тъй като доста постоянно даже и не подозира за упованието ни.

Получавате по-малко във връзката

В началото всичко е прелестно, имаме упования, раздаваме се прочувствено към колегата, до момента в който в един миг осъзнаем, че сме попаднали в клопката на разочарованието. Липсата на задоволство нараства, започваме да си мислим, че ние нещо не вършим както би трябвало и по тази причина получаваме по-малко от колегата си като внимание, страсти, грижа, написа az-jenata.bg

Вие сте финансово подвластни от колегата си

Един от най-често срещаните клопки във връзките. Когато сътрудникът ви е вашият източник на приходи, за вас е мъчно да отстоявате личната си самостоятелност. Ако не сте онази половинка, която той желае да бъдете, може да ви понижи финансите. Когато разрешаваме да сме подвластни от мъж, рядко може да срещнем човек, който по някакъв метод няма да ни манипулира. В сходни взаимоотношения мъжете желаят да се усещат водачи, възпират половинката си от това да се развива, да сбъдва своите фантазии, постоянно ѝ припомнят, че тя живее в негово жилище, че харчи негови пари.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР