В Курганска област, поради големия брой доброволци, които дойдоха във

...
В Курганска област, поради големия брой доброволци, които дойдоха във
Коментари Харесай

Ето къде в Русия спряха да мобилизират

В Курганска област, заради огромния брой доброволци, които пристигнаха във военната работа за регистрация и набор като част от частичната готовност, изпращането на новобранци беше спряно . Това оповестиха от военната работа на съветския район, написа Ura.ru.

„ Хората от Курган, които непринудено пристигнаха в пунктовете за готовност, помогнаха за бързото образуване и изпращане на групи във военните елементи “, разясни военната работа за регистрация и регистриране. От там допълниха, че от петък, 30 септември, не е записано овакантяване на наборници от пунктове в регионалния център. Доброволците помогнаха на чиновниците на комисариата да изпълнят междинния проект за изпращане на мобилизираните в частите.

По-рано в региона на Белгород беше понижен броят на мъжете, подлежащи на частична готовност. Към 28 септември в региона са останали към 120 души, които би трябвало да бъдат призовани. Военните комисариати на района ще извършват нови задания, в случай че бъдат получени такива инструкции от военното ведомство, сподели губернаторът на съветската област Вячеслав Гладков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР