В Културно-информационния център в Казанлък са изложени роклите, които ще

...
В Културно-информационния център в Казанлък са изложени роклите, които ще
Коментари Харесай

Внучката на Бай Тошо облече Царица Роза“ 2023

В Културно-информационния център в Казанлък са изложени роклите, които ще облекат Царица роза 2023 и нейните подгласнички по време на формалния театър по тяхното коронясване, който ще се състои на следващия ден, 2 юни, от 20:30 часа на площад „ Севтополис “. Роклите са дело на дизайнера Евгения Живкова, внучката на Тодор Живков.

55-ата Царица Роза на Казанлък е Кристина Попова. Тя беше определена по време пъстър театър на конкурс-спектакъл  за „ Избор на Царица роза- 2033 “, който се състоя на 19 май. На второ място журито сложи Нона Ангелова, а трета в влиятелния конкурс стана Дебора Маркова.

" Тазгодишните рокли са направени от тафта, която е поръчана особено за цариците ", сподели за Българска телеграфна агенция Живкова. От думите ѝ стана ясно, че розовият цвят е особено селекциониран. Платът е двулицев с по-светла част от едната страна, от която са направени гарнитурите на роклите, изясни дизайнерът. Изработката на роклите е лишила повече от два месеца дружно с доставката на плата и създаването на моделите. " Роклята на Царица Роза е малко по-различна, в горната част има плат, който е в два цвята - розов и бордо с пайети, които имат фигури на рози ", разяснява още Евгения Живкова. Тоалетите са направени от трима души.

Роклите ще бъдат показани на следващия ден по време на фешън дефиле на сбирка пролет-лято 2023 на фешън къща " Жени Стил ", подсети дизайнерът, което ще се състои на централния площад " Севтополис ", подсети дизайнерът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР