В криминалната комедия “Господин Х и морето, която започна на

...
В криминалната комедия “Господин Х и морето, която започна на
Коментари Харесай

Джак ръселът Фарел е изгряваща звезда в „Господин Х и морето”

В престъпната комедия “Господин Х и морето ” , която стартира на 1 март по NOVA, чаровните звезди ще бъдат две - чаровният лъжец с доста лица Калин Врачанки с героя си господин Христов или Хамелеона, и... четириногият Фарел с героя си... обаятелен джак ръсел на име Пешо! Кучето получава една от главните функции в сериала и трансформира вечно суровото отношение на Хамелеона към живота и… животните.

Фарел или Пешо, както напълно скоро ще го назовава цяла България, е на 4 години и е възпитаван от стопаните си, без в миналото да е ходил на особено учебно заведение. Може да се прави на починал , да стои спокоен, да слуша непознати хора и още доста неща, значими за куче, което влиза в артистична роля. “Имаме Фарел от бебе. Баща му беше сниман в реклами и по тази причина взехме решение, че и той ще се научи бързо. Сами го учим, само че той е много интелигентен и дисциплиниран. По време на фотосите беше супер спокоен, даже от време на време се чудех дали това е нашето куче. Една от най-сложните за него подиуми, в която трябваше да възкръсне, имаше няколко дубъла и всякога Фарел правеше всичко съвършено! ”, споделя притежателят му Мартин Смочевски, който също има роля в “Господин Х и морето ”.
 Фарел NOVA
“Да работиш с животни е огромно предизвикателство в киното, тъй като изисква специфични грижи и внимание. Имахме голям шанс с Фарел, тъй като той е роден за артист и от самото начало изпълняваше всички задания, даже по-добре от... актьорите, прочели сюжета! ”, споделя през смях Димитър Гочев, продуцент на сериала.
 Фарел NOVA-->
Освен двамата чаровни джентълмени в “Господин X и морето ” вземат участие и очарователните актриси Алекс Сърчаджиева, Доротея Толева, Станислава Николова и Ина Добрева. Фарел или Пешо ще обърка проектите на всяка от тях, само че на коя ще помогне същински?

се излъчва всеки петък от 20:00 часа по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР