В края на януари телевизионната водеща Олга Бузова шокира феновете

В края на януари телевизионната водеща Олга Бузова шокира феновете ...

Олга Бузова обвини гаджето си в измяна и насилие /снимки/

В края на януари телевизионната водеща Олга Бузова шокира феновете с новината, че се е разделила с приятеля си Давид Манукян след 18 месеца връзка.
Мрежата предположи, че конфликтът между двамата влюбени се е случил предния ден, на рождения ден на Олга, но телевизионната звезда даде да се разбере, че конфликтът между тях се е случил много по-рано. На страницата си изпълнителката на хита "Малките половинки" заяви, че няма да разкрие причините за раздялата поради уважение към любовта й, но след няколко минути "изтече" част от мръсотията.
Бузова показа кореспонденцията си с Манукян, когато празнували Нова година на Малдивите. Той заявил в груба форма, че съжалява за празника с любимата си и иска да се върне у дома възможно най-скоро. На което Олга лаконично му отговори „бегай“.
Певицата показа и съобщение, написано на Давид, в което го обвинява във физическо насилие.
„Може би е време да кажеш на майка си какво чудовище всъщност си? Ти ме биеш, плюеш ми в лицето и ме обиждаш“, се казва в съобщението.
Това не е всичко! В допълнение към насилието, Дейвид изневерявал на Олга с момичета с леко поведение. Поне самата певица твърди така. Очевидно раздялата с избраника силно ударила здравето на Бузова - във видеото тя има уморен вид и бавна реч. В мрежата певицата беше заподозряна в злоупотреба с алкохол, но според запознати, работещи за TNT, телевизионната водещ не пие алкохол, а приема силно успокоително.
Бившето гадже на артистката реши да игнорира обвиненията срещу него.
Но майка му коментира скандала. Неуспешната свекърва на телевизионната звезда отбеляза, че „неприлично е да използва славата си и да вреди на хората и да се организира тормоз“, което Олга сега правила. А в коментарите жената не се сдържа и директно се обади на бившата приятелка на сина си с думите „ш *****“ и алкохоличка.
Само преди дни феновете на двойката дори не подозираха, че там има място за обиди, предателство и насилие в отношенията между блогъра и певицата. Олга и Дейвид показахва само любов един към друг в социалните мрежи и редовно снимаха романтични видеоклипове. Мнозина бяха изненадани от скрийншота с кореспонденцията на бившите любовници на Нова година, защото ако вярвате на ранните публикации на Бузова, те са прекарали идеална ваканция с Манукян на райски остров, където провели сватбена церемония.
Между другото, още през октомври 2020 г. Давид Манукян намекна, че е готов да официализира брака си с водещата на „Дом-2“. Според блогъра той е направил на своята любима предложение за брак по време на романтичното им пътуване до Рим през 2019 г. Както тогава писаха в медиите, Олга приела пръстена, но помолила Давид да не бърза с брака.

Източник: bulnews.bg