В края на всяка година YouTube обобщава тенденциите във видео

...
В края на всяка година YouTube обобщава тенденциите във видео
Коментари Харесай

Защо YouTube отново стана за смях

В края на всяка година YouTube обобщава трендовете във видео платформата за миналата година. Прави го със особено авторско Rewind видео, в което нормално вземат участие някои от най-популярните основатели на видео наличие.
 YouTube Rewind 2018 счуши върха на Джъстин Бийбър за най-нехаресвано видео
Кой счупи върха за най-нехаресвано видео в YouTube

Кой счупи върха за най-нехаресвано видео

Rewind 2018 се трансформира в безспорен неуспех и сграбчи наградата за YouTube клипа с най-вече палци надолу - цели 17 милиона - с което изпревари предходния притежател на " купата " в лицето на песента " Baby " на Джъстин Бийбър.

Тогава платформата и шефовете й отнесоха тежки рецензии в мрежата, като главните мнения гласяха, че видеото е прекомерно изкуствено и излишно претрупано с хора и хрумвания.

Изглежда СЕО-то на YouTube Сюзън Войчицки и сътрудниците й взеха решение тази година да заложат единствено на сигурното и да създадат Rewind 2019 по напълно нов метод.

Това не значи, че новият им метод е автентичен или по-впечатляващ от предходната година - в противен случай. Rewind 2019 се обрисува да бъде не по-малко крушение.

Видеото съставлява добре инсталирана ранглиста с фрагменти от най-харесваните и гледаните видеа през миналата година, което съгласно мнозина е абдикация на платформата от задължението й да сътвори автентичен и непредвиден клип.

Към момента " нехаресванията " под видеото са над три милиона, само че надали ще задминат върха от предходната година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР