В края на всяка година, посрещайки новата, правим равносметка. Поставяме

...
В края на всяка година, посрещайки новата, правим равносметка. Поставяме
Коментари Харесай

Вижте няколко любовни правила за новата година

В края на всяка година, посрещайки новата, вършим равносметка. Поставяме си нови цели за здравословно хранене, по какъв начин да реализираме повече триумфи в професионален проект, планираме пътувания, мечтани покупки. Любовта като че ли изостава в нашите описи. Рядко се замисляме какво можем да дадем, с цел да укрепим връзката, да се преоткрием с обичания човек, тъй като любовта не понася рутината. Необходими са ни дребни правила за новата година, като това да си оказваме помощ повече или да желаеме по-често помощ, а не да вършим всичко сами, да си вършим по-често комплимент, да си благодарим по-често. Вижте още няколко любовни правила, които да приложите във връзката си през новата година.

Правете благи неща един за различен освен на празници
Коледните и новогодишни празници ни карат да се усещаме прелестно, по-емпатични сме. Готови сме да угодим на половинката си с нещо вкусно и обичано, купувайки мечтан подарък, ставаме по-мили един към различен. За любовта, за построяването и поддържането на хармонична връзка няма празници и особено време в годината. Нека първото предписание за новата година за по-щастлива връзка да бъде това да показвате деликатност, всеки ден. Правете си дребни изненади без мотив. Събудете пристрастеността, интимността под формата на гушкане, целувки.

Отдавайте се по-често на приятни диалози
Това ще ви помогне да се концентрирайте върху позитивните качества, които има всеки. Споделяйте фантазиите си, даже и да звучат налудничаво. Спомняйте си хубавите мигове, планирайте нови, споделяйте си по какъв начин другият ви кара да се чувствате, какво още би ви се желало да усетите от вашата връзка.

Спрете да се карате за дребни неща
Понякога сами вършим от дребното огромен проблем. На равнище битовизми, всеки има своите неприятни привички, от време на време се случва да объркаме нещо или да забравим по нехайство. Важно е по какъв начин реагираме в такива обстановки. Дали намираме подобаващия звук, с цел да споделим това, което не ни подхожда или започваме скандал. Все отново има и дребни дефекти, които се научаваме да одобряваме в другия.

Сексът като един от целите
Забързано всекидневие, стрес, рутина... Още едно любовно предписание, което да си поставите за новата година е да се свържете още веднъж с половинката си на равнище фамилиарност в спалнята. Ако сексът не е по този начин трогателен, има доста способи да разпалите пристрастеността, без да очаквате от първия ви опит всичко да е необикновено. Полагайте всякога старания да създадете сантиментална конюнктура, въпреки и с дребни елементи. Не бързайте да стигнете до кулминационната точка. Наслаждавайте се на всеки момент.

Ритуали преди сън
Едно от значимите любовни правила за щастлива връзка е да не си лягаме ядосани до половинката и да сме в леглото едновременно. Към тези правила се пробвайте да добавите вашите ритуали преди сън. Дали ще си вземете вана дружно, ще си извършите един на различен отпускащ масаж или просто ще си споделяте какво обичате в другия, до момента в който си лежите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР