В края на октомври се състоя международната премиера на новото

...
В края на октомври се състоя международната премиера на новото
Коментари Харесай

Huawei Watch GT 3 е новият стилен и функционален спътник в ежедневието |

В края на октомври се състоя интернационалната премиера на новото потомство смарт часовници на. Сега устройствата доближават и до България, като те несъмнено има с какво да ви впечатлят. Часовниците са налични в два размера, 46- и 42-милиметра и имат кръгли екрани. Дизайнът им включва здрава структура от неръждаема стомана и задница от композитен материал от полимерни нишки.

Часовниците са много леки при 42.6 гр. и 35 гр. надлежно за по-големия и по-малкия разновидности. 42-милиметровият часовник е ориентиран по-скоро към дамите и има изискан и гальовен външен тип. Той може да стане неразделна част от начин на живот аксесоарите за всекидневието ви като е разполагаем избор сред версия с железна верижка в цвят Light Gold Milanese или с бяла кожена каишка. И в двата случая корпусът е в златист цвят, а каишките са с широчина 20 мм.

46-милиметровият Watch GT 3 прилича повече на типичен часовник с външен циферблат по ръба на извитото стъклено покритие. Той също е разполагаем в две версии, черна структура с черна каишка от ергономичния флуороеластомер и сребриста структура със стоманена верижка. Тук каишките са с широчина 22 мм.



Отличителна линия в новата серия е прибавянето на въртяща се коронка за още по-лесна систематична навигация. Чрез нея можете да превъртате през менюта или да зуумвате в главния аспект с приложения. Освен коронката има и още един бутон за бърз достъп до подготвителните режими.

Часовниците са с по-големи екрани по отношение на предшествениците си при надлежно 1.43- и 1.32 инча, като са употребявани цветни AMOLED панели с резолюция 466 х 466 пиксела. Това разрешава постигането на ярка и отчетлива картина при всевъзможни околни условия. Има и алтернатива за непрекъснато задействан екран. За да персонализирате часовника съгласно настроението или обкръжението си, имате избор всред хиляди дизайни на циферблати. Така можете да се премените съгласно случая, за спорт, разходка, вечеря или изтънчено събитие.



На големя екран можете да се информирате за известията, които получавате на обвързвания смарт телефон. Освен това има редица потребни приложения в помощ за всекидневието, в това число и алтернатива за инсталиране на спомагателни такива. И двата часовника поддържат Bluetooth диалози през телефона, а тази алтернатива може да е много потребна в някои обстановки, като да вземем за пример по време на шофиране или когато просто не ви се става, с цел да вземете телефона. За задачата се разчита на вградени представител и микрофон.

Huawei Watch GT 3 употребява технологията TruSeen 5.0+, с която мери по-прецизно сърдечния пулс и насищането на О2 в кръвта. Тези индикатори, както и температурата на кожата, се регистрират непрекъснато, както неподвижен, по този начин и по време на тренировки. Ергономичната форма в долната част на корпуса на часовника следва формата на костта на китката и понижава разстройствата от външната светлина. Освен това се реализира и улеснение при дълготрайно носене, просто забравяте, че часовникът ви е на ръката.

Други индикатори, които могат да бъдат проследявани са качеството на съня, равнищата на стрес и менструалния цикъл. При съществуването на високи равнища на стрес можете да употребявате вграденото приложение за дишане, с което да се върнете към по-нормални рамки. За следене на съня се употребява технологията TruSleep 2.0, която дава подробни данни в това направление, както и оферти за възстановяване на качеството му. Това може да е от изгода за доста консуматори, защото проблемите със съня към този момент са много постоянно срещани.

Всички тези данни, както и тези от проследените тренировки са налични в приложението Huawei Health, което може да се изтегли от магазина за приложения AppGallery за потребителите на Android и AppStore за тези на iOS.



Huawei Watch 3 GT е и незаместим фитнес асистент, а като подобен, той включва над 100 подготвителни режима, а измежду тях има и 18 професионални. Чаосвникът може да наблюдава тичане навън и закрито, вървене, колоездене, плуване (часовниците са водоустойчиви), скачане на въже, ски, сноуборд, кростренажор и така нататък За тренировките навън се употребява двучестотно GPS позициониране, с което се обезпечава по-точно установяване на местоположението.

В записите за упражненията има и много забавна алтернатива наречена Динамично следене. Тя пресъздава маршрута ви на картата като демонстрира основни данни и даже фотоси, в случай че сте правили такива. Определено занимателна, само че и потребна функционалност.

Новият часовник обаче има и спомагателна добавена стойност посредством персонализираните подготвителни стратегии, които са формирани съгласно физическото ви положение. Възможно е задаването на лични подготвителни цели и следенето на резултатите в действително време от часовника или приложението.

Една от отличителните черти на серията часовници Watch GT е отличната устойчивост на батерията. Това несъмнено е по този начин и при Watch GT 3. 46-милиметровата версия дава до 14 дни устойчивост с един заряд, а по-малката 42-милиметрова дава до 7 дни.



Watch GT 3 се зареждат безжично посредством включената в комплекта магнитна поставка, само че също така можете да заредите часовника си и с други безжични зарядни, акумулатори или даже съвместими смарт телефони на Huawei. Така в някои обстановки можете даже да не носите зарядно със себе си.

Серията Huawei Watch GT 3 към този момент е налична в България в партньорската мрежа на Huawei, в това число и от трите телекома. 46-милиметровата версия със стоманена верижка е с целесъобразна цена от 649 лв., а с черна каишка от ергономичния флуороеластомер, 529 лева Такива са и целесъобразните цени на 42-милиметровия модел надлежно с железна верижка и кожена каишка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР