В края на октомври миналата година Mercedes върна кабриолета SL

...
В края на октомври миналата година Mercedes върна кабриолета SL
Коментари Харесай

Mercedes представи базовия AMG SL43 с 2.0-литров двигател

В края на октомври предходната година Mercedes върна кабриолета SL в своята гама, като даже се завърна към класическата настройка с четири седалки и мек таван. Тогава моделът бе показан в две версии, задвижвани от 4.0-литров бензинов осмак, надлежно с означения SL55 и SL63. Сега германците показаха най-новото попълнение в гамата на SL, а точно версията SL43, която още веднъж носи AMG обозначение, само че идва с двойно по-малък работен размер от 2.0 литра.
`Mercedes

Двигателят с обозначение М139 е прочут на почитателите на марката, само че разликата тук е, че той работи с електрически турбокомпресор. Технологията е взета непосредствено от Formula 1 и употребява дребен електромотор, който завърта турбината, преди турбината да проработи по познатия метод. Благодарение на тази система от Mercedes споделят, че колата предлага „ спонтанна сърдечност на педала на газта в целия работен диапазон на мотора “.
`Mercedes

Все отново преминавайки към сухите статистики, моторът предлага мощ от 381 конски сили при 6750 оборота в минута и 480 нютон метра още от 3250 оборота в минута. Стартер-генератор прибавя още 14 конски сили при ускоряване, което трансформира колата в „ мек хибрид “. Трансмисията е автоматизирана с девет предавки, а задвижването се предава само към задните колела. Ускорението от 0 до 100км/ч лишава тъкмо 4.9 секунди, а оптималната скорост е лимитирана на 275км/ч.
`Mercedes

Единствените разлики с останалите версии на модела във външността засягат дребни промени в предната и задната ризница, както и овални вместо квадратни накрайници на ауспуховата система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР