В края на миналата седмица в официалния уебсайт за поддръжката

...
В края на миналата седмица в официалния уебсайт за поддръжката
Коментари Харесай

Microsoft продължава поддръжката на Windows за смартфони

В края на предходната седмица в формалния уеб страница за поддръжката на мобилната операционна система Windows бяха изменени датите на разширената поддръжка на Windows 10 Mobile Anniversary Update (1607). Почти забравената Оценка за съвместимост ще се поддържа още една година. Информацията разгласява известният уеб-портал winfuture.de.

Първоначално се виждаше, че разширената поддръжка на Windows 10 Mobile Anniversary Update (1607) завършва на 9 октомври 2018 година. Сега датата е 9 октомври 2019 година.

Това значи, че мобилната операционна система, показана от Microsoft през месец август 2016 година ще получава обновявания до 9 октомври 2019 година. Освен това потребителите ще продължат да получават помощ от техническата поддръжка на софтуерния колос.

Microsoft уголемява поддръжката на Windows 10 Mobile за повторно. Предишният път това се случи преди 6 месеца. Отбелязва се, че в случай че новите пачове не бъдат конфигурирани на смарт телефоните с Anniversary Update, системата няма да е безвредна.

Някои медии видяха, че в текста на известието е изменен единствено един знак и допуснаха, че това може да се окаже печатна неточност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР